Volledig scherm
De gekantelde vrachtwagen op de A4 bij Hoogerheide. © Rijkswaterstaat

Vrachtwagen kantelt op A4 en zorgt voor urenlange vertraging

HOOGERHEIDE - Op de A4 van Hoogerheide naar Bergen op Zoom is dinsdagmorgen een vrachtwagen gekanteld. Die blokkeerde de volledige rijbaan. De weg werd afgesloten.

De vrachtwagen vervoerde zo'n 30 ton slib. Hij schoot deels door de vangrails, waardoor ook op de rijbaan van Bergen op Zoom naar het zuiden een baan dicht was. De chauffeur zou niet gewond zijn geraakt. 

Voor de weg weer volledig open kon, moest de vrachtwagen worden geborgen, het slib en gelekt olie opgeruimd en de vangrails gerepareerd. Rond 16.00 uur was dat allemaal gebeurd en kon de weg weer volledig open. 

  1. Onverwachte wendingen, ze horen bij ons werk
    Van 't Land

    Onverwach­te wendingen, ze horen bij ons werk

    Onze dagen lopen nooit zoals we denken dat ze gaan. Zo zei Caroline deze week: ,,Leuke dag, maar ik heb nog niets gedaan van wat ik wilde doen.” En Brina: ,,Ik heb veel gedaan, maar niet datgene wat jij had gevraagd om te doen.” Dat ik daar iets beter in ben, is waarschijnlijk de reden dat ik de agenda beheer en alle kinderfeestjes, rondleidingen et cetera inplan. Ik let er altijd op dat dit heel zorgvuldig gebeurt, want stel je eens voor dat dat misloopt...

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom