Volledig scherm
Onder bedreiging namen dieven sigaretten mee van een tankstation bij Wouwse Tol. © Anthony DeCock/MaricMedia

Vrouw (22) en man opgepakt na sigarettendiefstal in tankstation langs A58 bij Bergen op Zoom

WOUWSE TOL - De politie heeft donderdagmiddag een man en een vrouw opgepakt die ervan verdacht worden sigaretten te hebben gestolen in een tankstation langs de A58 bij Bergen op Zoom.

De dieven sloegen woensdagavond rond halfnegen toe. Ze bedreigden een baliemedewerker en haalden een paar sloffen uit een openstaande vitrine. Vervolgens gingen ze er in hun auto vandoor.

De politie begon een onderzoek in en het spoor leidde al snel naar twee verdachten. Een 22-jarige vrouw uit Bergen op Zoom en een 31-jarige man uit Tiel werden een dag later in Bergen op Zoom aangehouden. Zij zitten vast voor verhoor.

Verzorgingsplaats Wouwse Tol ligt aan de A58 in de gemeente Bergen op Zoom.

  1. Het Adriano Huis in Bergen op Zoom vangt mensen op die tussen wal en schip vallen
    PREMIUM

    Het Adriano Huis in Bergen op Zoom vangt mensen op die tussen wal en schip vallen

    BERGEN OP ZOOM - Hoe het is om het Adriano Huis te wonen? ,,Leuk”, zegt Christina direct. Ze woont al sinds de opening, 8 april, in haar nieuwe appartement en dat bevalt haar prima. Een ruime woonkamer, slaapkamer en badkamer. Ze geeft trots een kleine rondleiding. Sinds kort mag ze zelfs op haar eigen kamer koken, maar dat heeft ze nog niet gedaan. In de woonkamer staat een houten tafeltje: ,,Die heb ik zelf gemaakt!”

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom