Volledig scherm
Foto ter illustratie. © anp

Vrouw valt meerdere etages naar beneden en raakt ernstig gewond, partner (52) aangehouden

Een vrouw is vrijdagavond ernstig gewond geraakt nadat ze uit een raam is gevallen. Ze viel van twee hoog naar beneden, een smak van zo'n zes tot zeven meter. Dat gebeurde aan de Van Dedemstraat in Bergen op Zoom. Haar 52-jarige partner werd aangehouden en wordt nog verhoord. De Bergse vrouw heeft verklaard dat de twee ruzie hadden.

Rond 19.40 uur kregen hulpdiensten de melding van omstanders die zagen dat de vrouw was gevallen, laat de politie zaterdagochtend weten. Ze gingen direct ter plaatse en troffen de zwaargewonde vrouw aan. Zij was nog wel aanspreekbaar en werd ter plekke gestabiliseerd. Vervolgens is ze afgevoerd naar het ziekenhuis. De partner was er toen al vandoor.

Nog weken in ziekenhuis

De verdachte man werd rond middernacht opgepakt in een woning elders in Bergen op Zoom. Hij zit vast en wordt verhoord. De recherche onderzoekt de zaak verder. De politie roept getuigen op om zich te melden, dat kan ook anoniem.

Vooralsnog gaat de politie er vanuit dat haar val uit het raam op de tweede etage het gevolg is van huiselijk geweld. De vrouw maakte een smak van zes tot zeven meter. Vermoedelijk gaat haar verblijf in het ziekenhuis weken duren.

Het onderzoek was zaterdagmiddag nog niet afgerond, reden dat de politie nog terughoudend is met informatie.

  1. Huis vol gestolen spullen in Brasschaat, waarschijnlijk ook afkomstig van diefstallen in Zuidwest-Brabant

    Huis vol gestolen spullen in Brasschaat, waarschijn­lijk ook afkomstig van diefstal­len in Zuid­west-Bra­bant

    BRASSCHAAT - Een inwoner van het Belgische Brasschaat bleek zijn huis en garage te hebben volgestouwd met gestolen waar. De Belgische politie trof onder meer gouden en zilveren sieraden, fietsen, flatscreens en gereedschappen aan en vermoedt dat de buit deels afkomstig is van inbraken gepleegd in Zuidwest-Brabant. Dat meldt de politie van Bergen op Zoom zaterdag op haar Facebookpagina.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom