Warmteproject Osiris moet warmte en CO2 van Suez naar de kassen in Steenbergen en AFC Prinsenland leiden. Van links naar rechts de initiatiefnemers Martin Bouwman, Ard-Jan Verpaalen en Jan van Marrewijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Warmteproject Osiris moet warmte en CO2 van Suez naar de kassen in Steenbergen en AFC Prinsenland leiden. Van links naar rechts de initiatiefnemers Martin Bouwman, Ard-Jan Verpaalen en Jan van Marrewijk. © Pix4Profs / Peter van Trijen

Waarom warmte en CO2 de lucht in sturen als het ook de kassen in kan? ‘Zonder groeien planten niet’

DINTELOORD/STEENBERGEN/ROOSENDAAL - Zonde: warmte en CO2 vliegen bij afvalenergiecentrale SUEZ ReEnergy zo de de pijp uit, de lucht in. Energie die de glastuinbouw goed kan gebruiken. Daarom werkt SUEZ samen met twee kassencomplexen aan project Osiris, om de energie te hergebruiken.

 1. ‘Zeg maar niet dat je lesbisch bent, mannen moeten nog steeds met je kunnen flirten’
  Internationale Dag tegen Homofobie en Transfobie

  ‘Zeg maar niet dat je lesbisch bent, mannen moeten nog steeds met je kunnen flirten’

  Vandaag is het de Internationale Dag tegen Homofobie en Transfobie, een dag waarop aandacht gevraagd wordt voor geweld en discriminatie tegen lhbti+’ers. Want pesterijen en intimidatie zijn nog steeds dagelijks de werkelijkheid, ook op de werkvloer. En dat houdt veel Nederlanders tegen in hun klim op de carrièreladder. Remco Boxelaar van kennisplatform Corporate Queer hoopt daar met een speciaal leiderschapsprogramma verandering in te brengen.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom

 1. Sandra wast en strijkt last minute alle kostuums op het songfestival
  Play

  Sandra wast en strijkt last minute alle kostuums op het songfesti­val

 2. Pauw over interview Máxima: 'Alles is ook enigszins intimiderend'
  Play

  Pauw over interview Máxima: 'Alles is ook enigszins intimide­rend'