Voor Thierry de Heer (D66) voelt ook de herziene begroting 2020 van de gemeente Woensdrecht als lopen op te nauwe schoenen. De eerste versie vanwege de zorgkostenexplosie, de nieuwe door de gevolgen van de corona-crisis.
Volledig scherm
Voor Thierry de Heer (D66) voelt ook de herziene begroting 2020 van de gemeente Woensdrecht als lopen op te nauwe schoenen. De eerste versie vanwege de zorgkostenexplosie, de nieuwe door de gevolgen van de corona-crisis. © archieffoto Pix4Profs/Jan Stads

‘Zere tenen door begroting die voelt als te nauwe schoenen’

HOOGERHEIDE - Tegenvallende zorgkosten dwongen de gemeente Woensdrecht de begroting 2020 bij te stellen. De nieuwe versie die deze week is aangenomen, toont een bescheiden plusje. Maar nu hangt er een donkere corona-wolk boven.

  1. Bergenaren krijgen alsnog een lintje: ‘Dit is toch wel heel persoonlijk, een goed alternatief’

    Bergenaren krijgen alsnog een lintje: ‘Dit is toch wel heel persoon­lijk, een goed alterna­tief’

    BERGEN OP ZOOM - Ruim twee maanden later kregen dertien Bergenaren vrijdag alsnog een koninklijk lintje. Niet opgespeld vanwege de anderhalvemeterregel, maar in een etui met daarin de medaille in de Orde van Oranje-Nassau. En zo verhuisde de traditionele lintjesregen vanwege de coronacrisis dit jaar naar het oude stadhuis. ,,Dit is toch wel heel persoonlijk, een goed alternatief”, aldus decorandus Peet Bakx (63).

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom