Volledig scherm
PREMIUM
Steenbergen - 9-2-2019 - Foto: Pix4Profs/Marcel Otterspeer - Het het Snorrebal in De Joosse ging vandaag de carnavalsperiode van 2019 in © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Zo viert de gemeente Steenbergen de ‘elfde van de elfde’

STEENBERGEN - Het carnavalsseizoen gaat weer beginnen. In de verschillende plaatsen in de gemeente Steenbergen wordt aanstaand weekend en maandag - op 11/11 zelf - de start van carnaval gevierd.

In Peeloofdurp (Dinteloord) kunnen feestgangers zaterdagavond terecht in ‘t Cafeetje, aan de Westvoorstraat 14 voor het Loofbal. Het Loofbal begint om 20.11 uur, na de herdenkingsmis voor oorlogsslachtoffers. Op het Loofbal wordt de Gouwe Pee uitgereikt, wordt het motto bekendgemaakt en zal de stichting nog een ander nieuwtje bekendmaken.

  1. MusiCompany zet een krachtige musical neer
    PREMIUM
    RECENSIE

    MusiCompa­ny zet een krachtige musical neer

    BERGEN OP ZOOM - The MusiCompany gooit het over een andere boeg. De musical ‘How to succeed’ waarmee de groep mee voor de dag komt is uit 1961. Aan de hand van een zelfhulpboek wordt de lezer uitgelegd hoe je stapsgewijs zelfstandig je loopbaan kunt uitstippelen. Hoogst actueel dus, want ook nu hebben veel mensen het over carrière maken en de top bereiken. En dat daarvoor de trukendoos open moet, begrijpt iedereen en dat maakt deze musical zo aardig.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom