Volledig scherm
PREMIUM
Zwemmen bij De Schelp in Bergen op Zoom zit er voorlopig nog altijd niet in. De gemeente krijgt pas op 20 november advies op basis van laboratoriumonderzoeken en kan pas daarna naar vervolgstappen kijken en een proefzwemdag op touw zetten. © Pix4Profs/Tonny Presser

Zwembad De Schelp blijft nog minstens enkele weken dicht

BERGEN OP ZOOM - Zwembad De Schelp blijft nog minstens enkele weken dicht. Pas op 20 november verwacht de gemeente Bergen op Zoom advies van experts over de vervolgaanpak. Daarna volgt pas de eerder aangekondigde proefzwemdag.

Medewerkers en bezoekers van De Schelp kampten sinds de heropening in september geïrriteerde ogen. Toen op 13 oktober ook de chloortoevoer misliep, sloot het bad. Nog altijd is het binnenklimaat niet in orde, maar de oorzaak blijft onduidelijk.

  1. MusiCompany zet een krachtige musical neer
    PREMIUM
    RECENSIE

    MusiCompa­ny zet een krachtige musical neer

    BERGEN OP ZOOM - The MusiCompany gooit het over een andere boeg. De musical ‘How to succeed’ waarmee de groep mee voor de dag komt is uit 1961. Aan de hand van een zelfhulpboek wordt de lezer uitgelegd hoe je stapsgewijs zelfstandig je loopbaan kunt uitstippelen. Hoogst actueel dus, want ook nu hebben veel mensen het over carrière maken en de top bereiken. En dat daarvoor de trukendoos open moet, begrijpt iedereen en dat maakt deze musical zo aardig.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom