Winkelend publiek in de Kalverstraat. De Veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland neemt extra maatregelen vanwege de toenemende drukte in de binnenstad.
Volledig scherm
Winkelend publiek in de Kalverstraat. De Veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland neemt extra maatregelen vanwege de toenemende drukte in de binnenstad. © ANP

127 nieuwe besmettingen in Nederland: hoogste aantal in maand tijd

UpdateIn één dag tijd is het aantal gemelde nieuwe besmettingen met het coronavirus in Nederland met 127 toegenomen. Dit is het hoogste aantal mensen dat positief getest is in een maand tijd. De meeste positief geteste mensen zijn gemeld in Den Haag (15) en Rotterdam (10). Ook het Zeeuwse Goes springt er met 9 besmettingen uit. 

  1. Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jongeren die vanaf 2015 begonnen zijn met een studie, zitten door het leenstelsel na het afronden ervan vaak met schulden tot in de tienduizenden euro’s. Hoe gaan jongeren met deze schulden om? Zijn ze zich bewust van de verantwoordelijkheden van het afbetalen? En welke gevolgen brengen dit soort schulden met zich mee op de lange termijn? Wij zoeken het uit in deze reeks. Vandaag deel 2, over maximaal lenende studenten.