17-jarige jongen overlijdt bij ongeval met tractor

videoEen 17-jarige jongen uit het Overijsselse Harbrinkhoek is gisterenavond om het leven gekomen bij een ongeluk met een tractor. Het landbouwvoertuig werd bestuurd door een 17-jarige jongen uit Tubbergen.

Het tragische ongeval gebeurde gisterenavond rond 22.50 uur in een bocht op de Ootmarsumseweg N349 bij Reutum. De weg werd na het ongeluk volledig afgezet. Brandweer en ambulance kwamen ter plaatse. Het is niet duidelijk hoe het met de bestuurder gaat.

Toen het landbouwvoertuig omver kiepte, kwam het slachtoffer onder de trekker terecht. Waardoor de tractor kantelde is niet duidelijk. De politie laat weten dat de Verkeersongevallenanalyse (VOA) een onderzoek heeft ingesteld de toedracht van het ongeval. 

Volledig scherm
Een persoon kwam om het leven bij het ongeval © Dennis Nengerman/News United
  1. Brief aan alle Nederlanders: ‘Hoe leg je uit dat je niets deed om het zeewater tegen te houden?
    PREMIUM
    Voorpublicatie

    Brief aan alle Nederlan­ders: ‘Hoe leg je uit dat je niets deed om het zeewater tegen te houden?

    Op het moment dat een meerderheid van de Nederlanders overtuigd is van klimaatverandering, grote investeringsfondsen aankondigen niet meer te investeren in fossiele energie en de Tesla Model 3 de meest verkochte auto is, komt bestsellerauteur en De Correspondent-medewerker Rutger Bregman met een alarmerende brief aan alle Nederlanders, gratis in boekvorm verkrijgbaar: Het water komt. Klik hier voor de voorpublicatie.