Volledig scherm
PREMIUM
Rotterdam maakt zich op voor het songfestival. © Frank de Roo

250 euro voor een kaartje voor de finale van het Songfestival 'valt mee’

Zijn tickets van 200 en 250 euro voor de songfestivalfinale exorbitant? Nee, vindt expert Marco de Koning. Volgens hem had de organisatie van het evenement mei volgend jaar nog wel meer in rekening kunnen brengen.

Het internationale evenement blijft volgens De Koning, pr-expert en ticketing marketeer, bovendien bereikbaar voor mensen met een smalle beurs door de lagere prijzen voor de repetities. Die kosten zo'n 30, 40 en 50 euro. ,,Dat is voor zo'n show, waarin zo veel gebeurt, echt alleszins schappelijk.'' Dat de kaartjes op naam worden gekocht, betekent volgens hem ook dat de prijzen niet worden opgedreven. ,,Daar heeft iedereen baat bij.''

  1. Nieuws over coronavirus en lerarenstaking in de Ochtend Show to go

    Nieuws over coronavi­rus en lerarensta­king in de Ochtend Show to go

    Het is de week van de lerarenstakingen. Komende donderdag en vrijdag leggen leraren door heel het land het werk neer, om te staken voor beter loon en een betere cao. Kim van Strien, zelf lerares Frans op een middelbare school en hoofdbestuurder van de Algemene Onderwijsbond, vindt ook dat er iets moet veranderen. Ze is daarom te gast in de Ochtend Show om te praten over het aanhoudende probleem waar veel leraren mee te maken hebben.