105 reacties

 • Sandrine Girard

  1 maand geleden
  Zo lang er zó veel mensen op de VVD stemmen, zullen we een passieve regering houden en zal de kloof tussen arm en rijk steeds erger worden. De VVD is nl. niet sociaal. (heeft niks met rechts of links te maken)
 • Karel Tichmann

  2 maanden geleden
  16 Hanwha Q Cells solar panelen (gemaakt in Korea voor een Duitse fabrikant) op je dak produceren ongeveer 31+ kWh, en al je problemen zijn opgelost. Totale kosten 14.000 euro, waarvan 3000 euro kan je van de belasting aftrekken. Maar als je een nieuw dak installeert om het "zware gewicht" van deze panelen te verzekeren, dan kan je deze dak onkosten van 12.500 euro ook v/d belasting afschrijven. De belastingdienst gaf me in totaal 15.400 euro terug, plus ongeveer 800 p/jaar v/h stroombedrijf...
 • Mentjox

  2 maanden geleden
  Zij werkt vier dagen per week, haar man vijf. Ze verdienen samen twee keer modaal. Graag de uitgave lijst waar geeft men zoveel aan uit.Als je niet hier mee rond komt. € 800 honderd voor een maand energie ??????????
 • A.J.A. van Rossum

  2 maanden geleden
  De regering moet niet doen alsof het ons overkomt. De hyperinflatie heeft twee hoofdoorzaken: het ECB-beleid en de boycot van Rusland. Aan beide valt wat te doen. Wij zijn een oorlog ingerommeld waar wij niet om gevraagd hebben. Er worden geen soldaten maar gezinnen en kinderen ingezet. Hoe diep kan een land zinken?
 • Julia van Damme

  2 maanden geleden
  Zeker @Hans Laats! Iedereen mag zelf weten wat hij of zij doet, voor mijn part iedere dag uit eten, 5 keer per jaar een vliegreis naar Verweggistan, iedere dag een pakje peuken opstomen, om de 2 jaar een nieuwe auto, de allernieuwste telefoon, maar dan niet zo zeuren graag.