Still uit reconstructie Opsporing Verzocht.
Volledig scherm
Still uit reconstructie Opsporing Verzocht. © Opsporing Verzocht

Aangevallen vrouw beleeft bizarre avond na nóg een mishandeling: 'Hij zei: je moet niet biggy doen’

mogelijk wraakactieEen gezellig avondje bijkletsen met een goede vriendin eindigde voor een 21-jarige vrouw uit Rotterdam in een ware nachtmerrie. Op de terugreis naar huis werd ze binnen een paar minuten het slachtoffer van twee losstaande mishandelingen. Een van de daders droeg een boksbeugel, de andere haalde een mobiele telefoon erbij en filmde hoe hij de vrouw begon te schoppen. Mogelijk gaat het om een wraakactie. ,,Hij zei dat ik niet stoer moest doen. Hij zei: je moet niet biggy doen.”

19 reacties

 • J. Diepeveen

  1 jaar geleden
  @Ruben Castro. Jij verkoopt onzin. Niets rechtvaardigde om op deze laffe manier zo mishandeld te worden. Als deze vrouw dader zou zijn, dan doe je aangifte. De lafbekken die dit gedaan hebben zijn de kwalificatie "man" in ieder geval zeer zeker niet waard. Eén vermoedelijke dader hebben ze al, ongetwijfeld gaat nummer 2 volgen.
 • Jim Tijssen

  1 jaar geleden
  Hey Ruben , wat een hersenloze reactie man. Je moet sowieso een vrouw nooit slaan. Probeer mij eens ,
 • Jim Tijssen

  1 jaar geleden
  Doodslag...??? Dit is poging tot moord... In wat voor land leven we joh....
 • Sjakie Wolfs

  1 jaar geleden
  De bak in en nooit meer vrijlaten.
 • Christiane van der Vis

  1 jaar geleden
  Dit lijkt echt op een opdracht. De vrouw was duidelijk het doelwit. Vandaar het filmen als bewijs voor de opdrachtgever. Ik hoop dat de vrouw misschien een vermoeden heeft wie dit georganiseerd zou kunnen hebben en dat ze de politie hierover vertelt. Hopelijk houdt ze hier geen trauma van over en ook geen littekens in het gezicht. Ik wens haar sterkte toe.