Aanrijding op A7 door afvaldumping, politie waarschuwt voor nieuwe acties

Update/ met videoOp de A7 bij Midwolde in de provincie Groningen heeft in de nacht van woensdag op donderdag een aanrijding met meerdere voertuigen plaatsgevonden als gevolg van afvaldumping. Daarbij is niemand gewond geraakt. De politie waarschuwt mensen in het noorden van het land die de weg nog op moeten om alert te zijn op nieuwe acties.

473 reacties

 • Karel Tichmann

  2 maanden geleden
  Laten we even eerlijk zijn, een boer heeft er al makkelijk twee/drie uur opzitten. Voordat een ambtenaar zijn broek heeft aangetrokken, om naar zijn werk te gaan. Het leven zonder al die hardwerkende boeren zal zeer moeilijk zijn (geen boer, geen eten), maar al die ambtenaren (1 miljoen+) kunnen we net als kiespijn heel makkelijk missen. Bij de NLse overheid werken bijna een miljoen werknemers. Bijna 12% van het totaal aantal werkzame personen in Nederland werkt voor de overheid. Kies PVV...
 • N Derksen

  2 maanden geleden
  Dit kun je wat mij betreft als poging tot doodslag rekenen. Andermans veiligheid op het spel zetten, aannemers bedreigen om je politieke doel te bereiken voldoet aan de definitief van terreur. Dus daarop zou opgeschaald kunnen worden met de middelen die daarbij passen. Jammer voor de boeren die wel constructief overleg willen, want deze groep die het land wil platleggen, anderen uitmaakt voor NSBers omdat ze anders denken, die zitten zelf hartstikke fout.
 • Bolt

  2 maanden geleden
  Wanneer je de burgers lastig vallen blijft met acties die buiten proporties zijn gaan straks boerderijen in vlammen op. Burgers worden acties zat sterker nog wanneer er doden vallen door dit soort acties en bedreigingen. Mijn steun was snel weg nu helemaal. Ik verwacht binnenkort berichten van boerderijen die in de hens gaan door burgers die het zat zijn. Zal mij niets verbazen dat dat gaat gebeuren.
 • rudie Wielens

  2 maanden geleden
  Overheid Stop met de stikstofmaatregeling voor boeren. Stop met alle subsidies voor de boeren. Stop alle uitbreidingsplan plannen voor boeren. Stop met het uitverkopen van boeren. Stop of belast het invoer van veevoer. Verkoop landbouwgrond alleen aan de overheid voor een markprijs. Door deze wijziging is het mogelijk om alle inkomens een maandelijks extra te geven van 200 euro. En laat de boeren hun problemen zelf oplossen.
 • I. Hofman

  2 maanden geleden
  Ik heb een verzoek aan al die boeren die dit soort acties doen en ook steunen. Ga aub emigreren. Als je niet in een democratisch land wilt leven en niet kunt accepteren dat de meerderheid beslist, prima. En neem ook alle notoire beroepsdemonstranten en complotdenkers mee. Ik ken 2 landen op deze wereld met heel veel ruimte, Rusland en China, waar je zeker als boer aan de slag kunt. Het enige nadeel: Als je daar zelfs met een leeg A4-velletje demonstreert, wordt je opgepakt.
 1. Reacties op deuren bij winkels: ‘Een deur dicht hebben betekent voor de consument vaak dat de zaak gesloten is’

  Reacties op deuren bij winkels: ‘Een deur dicht hebben betekent voor de consument vaak dat de zaak gesloten is’

  ‘Natuurlijk willen alle ondernemers in winkelstraten hun deuren dicht hebben met deze energieprijzen’ en ‘Nu komt de bezorger in één keer met veel pakketjes en dat scheelt een hoop vervuilende ritjes’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van donderdag 6 oktober verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.