De arrestatie van Tim zag er heftig uit.
Volledig scherm
De arrestatie van Tim zag er heftig uit. © Joris van Gennip

Agent blijkt vreemd wapen van relschop­per Malieveld achteraf per abuis zelf te hebben gemaakt

Het vreemde wapen waarmee Alphenaar Tim de politie zou hebben bedreigd op het Malieveld, blijkt achteraf door een agent zelf in elkaar geknutseld te zijn. Dat blijkt uit het dossier van de zaak tegen Tim.

52 reacties

 • IKE Simoncini

  2 maanden geleden
  Triest al die eigen schuld reacties A het geweld wat gebruikt werd was buiten alle proporties, iemand die al ligt op zijn hoofd slaan met 2 man en dan een hond naar zijn been slepen zodat hij kan bijten is wreed en onmenselijk ik snap niet dat er dan wordt gezegt bet goed BAH
 • H. Velleman

  2 maanden geleden
  Raar verhaal, riekt naar onderzoek misleiding van onze H. Hermandad
 • Paul Hom

  2 maanden geleden
  Luister eens naar de politieverhoren op de website van de BPOC2020.
 • Redacteur AD

  2 maanden geleden
  De komende uren is er geen moderator aan het werk. Reacties die nu worden ingezonden, worden morgenochtend gemodereerd.
 • Otto von Braackenssieck

  2 maanden geleden
  Als ik de reactie van veel mensen hier lees denk ik: Gedurende WOII heeft slechts 1,2 % vd bevolking, ca 85000 mensen van de 6.5 miljoen, zich actief verzet tegen de Duitse overheersing. De rest keek lijdzaam toe, of hielp de bezetter zelfs een handje. Na de oorlog bleken er in Nederland ca. 6 miljoen verzetshelden. Hier lezen we de reactie van veel van dat soort helden, dat mensen mishandelen, wat de dood tot gevolge zou kunnen hebben, kennelijk normaal vindt.
 1. Voorstel: compensatie tot 7500 euro voor 70.000 toeslagenkinderen
  8

  Voorstel: compensa­tie tot 7500 euro voor 70.000 toeslagen­kin­de­ren

  Het kabinet overweegt om kinderen van ouders die slachtoffer zijn van het toeslagenschandaal, maximaal 7500 euro aan tegemoetkoming te geven. Het voorstel hiertoe is gebaseerd op een voorstel van een panel van gedupeerde kinderen zelf, schrijft demissionair staatssecretaris Alexandra van Huffelen (Toeslagen) aan de Tweede Kamer. Het gaat om ongeveer 70.000 jongeren die in aanmerking komen voor een tegemoetkoming.