2015-01-22 12:54:29 GRONINGEN - Een politieagent op straat naast een politieauto. ANP XTRA KOEN VAN WEEL
Volledig scherm
2015-01-22 12:54:29 GRONINGEN - Een politieagent op straat naast een politieauto. ANP XTRA KOEN VAN WEEL © ANP XTRA

Agenten milder gestraft voor mishandeling arrestant, klokkenluider vertrekt

Twee agenten die betrokken waren bij de mishandeling van een arrestant van Marokkaanse komaf in Den Haag krijgen minder straf. Tegelijkertijd blijkt dat een van de klokkenluiders die de misstanden bij de Haagse politie aankaartte, teamchef Fatima Aboulouafa uit Leiden, zal vertrekken bij de politie. Dat meldt NRC.

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  18

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Opa en oma komen om bij ongeluk in buurt van Nijmegen, kleinkinderen zwaargewond

  Opa en oma komen om bij ongeluk in buurt van Nijmegen, kleinkinde­ren zwaarge­wond

  Bij een zeer ernstig ongeval op de A325 tussen Elst en Nijmegen zijn twee volwassenen om het leven gekomen en zijn twee kinderen gewond geraakt. Een van de kinderen, een meisje, is er zeer slecht aan toe. Het gaat om een opa en oma die met hun kleinkinderen onderweg waren. Een busje kwam met snelheid aanrijden en merkte te laat dat er een file stond op de snelweg. Het busje reed de auto van de slachtoffers aan en raakte nog vier andere auto's.