Alarm over lachgas: eerste meldingen over ripdeals zijn al binnen

De Nederlandse politie maakt zich grote zorgen over de uitwassen door het gebruik van lachgas. In het verkeer komen steeds meer incidenten voor waarbij lachgas in het spel is. Ook laten steeds meer drugscriminelen zich in met de handel. ‘De eerste meldingen van ripdeals zijn al binnen.’

De klap moet enorm zijn geweest, afgaande op de foto’s van een ongeluk aan de Theemsweg vorige week donderdag in Amsterdam. Te zien is een blauwe auto die zich om een boom heeft gewrongen. De 24-jarige taxi-chauffeur die de auto bestuurde was op slag dood. Zijn 20-jarige bijrijder raakte ernstig gewond.

  1. Het nieuwe kalifaat in Noordwest-Afrika en Angela de Jong in de Ochtend Show to go

    Het nieuwe kalifaat in Noord­west-Afri­ka en Angela de Jong in de Ochtend Show to go

    Verslaggever Bob van Huet is morgen te gast in de Ochtend Show to go om te praten over de groeiende Islamitische Staat in Noordwest-Afrika. Ook tv-columnist Angela de Jong is te gast om onder meer te praten over de programma’s Dancing on Ice en Kopspijkers. Daarvoor spreken we ook met cabaretier en presentator Jack Spijkerman. De show wordt gepresenteerd door Yora Rienstra en is vanaf 07.30 uur live te zien in onze app en op de site.