Het zo kenmerkende ‘kringetje‘ in de huiskamer.
Volledig scherm
PREMIUM
Het zo kenmerkende ‘kringetje‘ in de huiskamer. © Hollandse Hoogte / ANP

Alles dicht na vijven? Dan gaan we gewoon weer ouderwets gezellig op visite

Een biertje in de kroeg met je beste vrienden zit er even niet meer in nu alles om 17.00 uur op slot gaat. Maar wat doen we dan wel? Het klinkt misschien oubollig, maar we gaan weer massaal bij elkaar op visite.

15 reacties

 • M Waarhold

  1 jaar geleden
  @Cécile van Vlijmen. De schuldige aanwijzen? Is dat de regering, die verantwoordelijk is voor het beleid of zijn dat de wappies/ongevaccineerden, die de regels volgen en doen wat mogelijk is, hetgeen niet anders is dan wat mensen met een QR code doen. Dit is vrije wil en je kan niemand aanspreken op iets wat ze niet moeten zouden doen omdat het nou eenmaal mogelijk is. In het bedrijfsleven zijn de managers/directeuren verantwoordelijk voor het beleid, in de politiek blijkbaar niet., raar.
 • Cécile van Vlijmen

  1 jaar geleden
  M Waarhold, ik ben ook niet blij met het beleid, maar ik ben inmiddels ook gewend dat Nederland een volk is die de hele hand neemt als je ze 1 vinger aanreikt en ze altijd de ander als schuldige aanwijzen. Ik verbied niemand iets, heet Vrije Wil, maar dan ook de gevolgen aanvaarden .Prettige dag en blijf vooral gezond.
 • M Waarhold

  1 jaar geleden
  @Cécile van Vlijmen, we moeten ons aan de maximumsnelheid houden en toch zijn er duizenden mensen die alsnog te hard rijden. Vrij naïef om te denken dat we ons aan de regels houden, in dit geval een advies. We hebben immers een QR code toch? We mogen dus, dus gaan we. Een hele goede indicatie dat het corona draagvlak steeds brozer wordt. Mede te danken voor het hilarische beleid. Wil je er vanaf, alles dicht en iedereen thuis. Kan niet want de economie moet draaien. Verkeerde prio misschien??
 • Van Kooij

  1 jaar geleden
  Sportschool dicht na 17:00... gelukkig is de mcdrive wel open. Hugo, topper!
 • Cécile van Vlijmen

  1 jaar geleden
  Zojuist briefing gezien van Ernst Kuipers van Erasmus, komende tijd 3200 mensen in ziekenhuis met Covid. Ga vooral op visite bij iemand thuis, waar de meeste besmettingen plaats vinden.