Getty Images
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

Aloë vera, stinkende gouwe, THC-olie: deze huismiddeltjes gebruiken jullie

LezersreactiesIn zijn column van afgelopen donderdag vroeg Frank Poorthuis welke huismiddeltjes jullie gebruiken en baat bij hebben gehad, wanneer geregistreerde medicijnen het lieten afweten. 

5 reacties

 • Julia van Damme

  2 maanden geleden
  Maagzuur? Water met een flinke kneep citroensap! Julia van Damme
 • Tineke de Zwart

  2 maanden geleden
  Zeewater bij psoriasis. Mijn moeder had het en een paar jaar terug begon het bij mij. Naar Hoek van Holland water in een fles. Thuis iedere avond en ochtend ingesmeerd. Na een poosje weg en tot op heden geen last meer
 • Wytzia Raspe

  2 maanden geleden
  Groenlipmossel tegen artrose.
 • Smaal

  2 maanden geleden
  Bedankt voor deze uitvraag en de reacties!
 • P. van der Kooij

  2 maanden geleden
  Er zijn een heleboel nuttige kruiden voor allerlei kwaaltjes. Diarree wordt door mij standaard bestreden met brandnetelthee. Pijnlijke keel? druppels propolis. Beginnende verkoudheid? snel echinaforce van dr Vogel, maar dan vooral die kleine pilletjes 5x per dag. Helpt echt. Gewricht problemen? Curcuma helpt echt. Blijf zoveel als mogelijk weg van de medicijnen. Maar soms moet je van je geloof af. Hebben we een pandemie zoals nu? Dan niet zeuren, maar ff die vaccinatie halen! Het helpt echt!
 1. Ajax-talent Noah Gesser (16) en zijn broer omgekomen bij verkeersongeluk: ‘We zijn diep geraakt’
  drama ijsselstein

  Ajax-ta­lent Noah Gesser (16) en zijn broer omgekomen bij verkeerson­ge­luk: ‘We zijn diep geraakt’

  De 16-jarige Ajax-speler Noah Gesser is omgekomen bij een verkeersongeluk vrijdagavond in IJsselstein (Utrecht). Dat bevestigt een woordvoerder van de club, die spreekt van ‘vreselijk nieuws’. Ook zijn 18-jarige broer Isay, die zondag 19 jaar zou zijn geworden, overleefde het ongeluk niet. Het drama leidt tot een stortvloed aan reacties; zelfs van Real Madrid en Manchester City. ,,We willen ons medeleven betuigen aan familie, geliefden, teamgenoten en Ajax.”