Joost Hoving
Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

Als mijn kinderen al vakantie hadden, wist ik het wel: zo snel mogelijk richting zonnige zuiden

columnLinda Akkermans schrijft drie keer per week over wat haar bezighoudt.

16 reacties

 • P. Logtenberg

  4 maanden geleden
  Niet zo'n slimme reactie Linda. Had een paar dagen gewacht om dit te plaatsen. 10.000 besmettingen zegt jou toch ook wel wat? Of niet?
 • L de Vries

  4 maanden geleden
  Vermoedelijk zijn jij en je gezin nog niet volledig gevaccineerd, laat staan meer dan twee weken geleden. Maar het draait alleen om jou. Jij wil naar het zuiden. Met je columns bewijs je regelmatig een exponent van de “ikke ikke” generatie te zijn. Dit is ook weer een mooi voorbeeld. Ik gun iedereen een hele fijne vakantie, maar denk eerst even goed na ipv meteen in je auto willen springen.
 • Anoniem

  4 maanden geleden
  Vraag me steeds af,waar komt die drang om in zo.n pandemie periode toch op vakantie te gaan en her virus mee naar huis te slepen? Je kan toch thuis leuke dingen doen,fietsen,picknicken, wandelen ,bq aan,in de tuin of op balkon zitten,of in eigen land op vakantie. Met dank aan de mensen die perse op vakantie willen en gaan,komen er nu al weer nieuwe maatregelen en gaan weer zaken dicht,zo komen we nooit van dat virus af. Tjonge wat egoïstische mensen toch,bedankt hiervoor. W.lutz landgraaf
 • H.E Groenewoud

  4 maanden geleden
  Of je houdt je gewoon aan de regels. En denkt eraan hoe lang we in de ellende zitten en dat we er bijna uit zijn. Niet jezelf op je borst slaan als t goed gaat en wijzen naar de overheid als t fout gaat, lekker makkelijk. En idd je kunt ook gewoon in Nederland/thuis blijven, er zijn genoeg mensen die nooit op vakantie kunnen.
 • Rick van Wijk

  4 maanden geleden
  Mensen schieten gelijk in een kramp als ze het woord vakantie horen, ik kende een gezin, die man pakte vrijdag ochtend de auto in ,haalde s,middags mét de volle auto zijn kinderen uit school en reed in één ruk dóór, lekker relaxt zullen we maar zeggen, blijf gewoon in Nederland, de weerribben bijvoorbeeld is écht prachtig, wij gaan al járen niet meer vliegen of 12 uur in een auto zitten, álle waddeneilanden bezocht, prima.