Özcan Akyol.
Volledig scherm
PREMIUM
Özcan Akyol. © Joost Hoving

Als Wopke Hoekstra hiermee het kabinet laat exploderen weten we zeker dat hij niet terugkeert in de politieke arena

ColumnÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

129 reacties

 • Lavy Lavenir

  1 maand geleden
  Eindelijk, laat hij zijn tanden zien !!!! Nu nog volhouden, tegenover 4 handen op 1 buik, kaag en Rutte en dooorrrr nu ! weg met deze troep, voordat het " echt " te laat is
 • Jeroen Snoek

  1 maand geleden
  Hoekstra is ook de man die 5 miljard liet verdwijnen door gerommel met aandelen ABN en KLM, dus als we die niet meer zien, prima.
 • H. Drenth

  1 maand geleden
  En Kaag is haar vertrouwen kwijt, alsof dat interessant is. Heb nog nooit vertrouwen in haar en haar clubje gehad. Blij dat Hoekstra eindelijk ballen heeft getoond en zich niet meer door Rutte de wet laat voorschrijven. Denk niet dat Hoekstra aan het eind van zijn politieke carrière zit maar die van Rutte en ook Kaag hopelijk wel.
 • Hendrik Vosbergen

  1 maand geleden
  Verfrissend, een CDAer met een relevante mening die goed is voor het land.
 • Creutzberg

  1 maand geleden
  Wopke Hoekstra moet wel. Het CDA wordt volledig leeggegeten. De asielcrisis is een schandalig vertoon van bestuurlijk onvermogen en de agenda wordt bepaald door bendes mensensmokkelaars. Deze handel is lucratiever dan die van verdovende middelen. Als Hoekstra doorzet en de zaak klapt, dan vind ik dat staatsmanschap. Eindelijk zijn dan van de visieloze windvaan Rutte af.
 1. FNV: Loonsverhoging van 20 procent voor beveiligers Schiphol, nachttoeslag stijgt met 35 procent
  57

  FNV: Loonsverho­ging van 20 procent voor beveili­gers Schiphol, nachttoe­slag stijgt met 35 procent

  Schiphol geeft beveiligers nog eens een toeslag van 2,50 euro per uur om de personeelstekorten op de luchthaven tegen te gaan. Omgerekend gaat het om een stijging van 20 procent. Dat is de uitkomst van de onderhandelingen tussen Royal Schiphol Groep en FNV Schiphol en CNV Vakmensen. De nachttoeslag gaat met 35 procent omhoog. De afspraken gelden ook voor de beveiligers die werken op Rotterdam-The Haque Airport.
 2. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”