RVD – Frank Ruiter
Volledig scherm
PREMIUM
© RVD – Frank Ruiter

Amalia viert achttiende verjaardag, wat kunnen we van haar verwachten?

videoNu feestvarken prinses Amalia meerderjarig is, kan ze letterlijk elk moment koningin worden. Hoe ziet de rest van haar leven eruit, tot de plicht roept?

26 reacties

 • Anoniem

  1 maand geleden
  Margriet spijkerman, ik gun het meiske een prettige verjaardag waar ik moeite mee heb is dat ze er nu al meebezig zijn of ze met een vrouw of man thuis komt voor vind ik dat sneu en zo niet van deze tijd ook het erfrecht dat zij koningin wordt kan toch niet meer het is niet persoonlijk maar dit sprookje is niet van deze tijd. Laat haar lekker 18 zijn zonder die druk op haar schouders
 • G. de Groot

  1 maand geleden
  @Henny Gerritsen, die intens saaie toekomst, is dat je jouw reflectie? En nee, volgens mij is er geen referendum geweest over het koningshuis. Uit meerdere onderzoeken/pols blijkt wel dat een meerderheid in Nederland pro koningshuis/monarchie is. Niet iedereen is dat, dat moge duidelijk zijn.
 • Henny Gerritsen

  1 maand geleden
  Je zou toch van haar verwachten, en slimme meid is op de toekomst voor bereid! Helaas heeft zij een intens verdrietige en saaie toekomst, die van minuut tot minuut ingevuld is ! Ik hoorde dat een meerderheid een koningshuis wil, wanneer is dat referendum geweest ?
 • Henny Gerritsen

  1 maand geleden
  Wat kunnen we verwachten, als ze de taak 1 op 1 overneemt van haar vader, dan weten we al wat we kunnen verwachten !
 • G. de Groot

  1 maand geleden
  Ik ben blij dat we een koningshuis hebben. Verder ben ik ervan overtuigd dat Amalia het prima gaat doen als toekomstige koningin. Ze is slim zat. Verder heeft ze met een geschreven briefje aangegeven voorlopig geen vergoeding te accepteren, wat ik alleen maar kan waarderen. En een stabiel koningshuis, ook voor de (economische) presentatie van NL in het buitenland, is veel beter dan een president.