Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Ambtenaar geeft 2 miljoen euro Rijkswaterstaat uit aan prostituees: ‘Het ging mij niet om de seks’

Het Openbaar Ministerie heeft vandaag een celstraf van 2,5 jaar geëist tegen een voormalige medewerker van Rijkswaterstaat, waarvan een half jaar voorwaardelijk. Hij zou zijn werkgever voor een bedrag van 2,3 miljoen euro hebben opgelicht.

29 reacties

 • bjorn Roos

  1 jaar geleden
  Geef hem nog een paar mil mee.. het is zo zielig.. hoe kan dit fout gaan, waar is de controle? Misschien is het handig om is een keer te gaan investeren in een orgaan dat controle houd op uitgaven van ambtenaren ..? Wat men ook verzint, dat moet niet uitmaken, het is fout wat hij doet en hij hoort hiervoor gestraft te worden. . En aub, laat ons niet horen dat hij nog jaren wachtgeld gaat ontvangen als beloning voor zijn jaren van dienst..
 • Ab Doorzon

  1 jaar geleden
  Samenvattend: grote verduistering, heel slecht excuus en minimale straf....de belastingbetaler betaalt wel weer. Zou beter zijn om deze “weldoener” flink te laten werken (met verbeterde controle) en zijn verdiensten tot aan het pensioen danig af te romen ter compensatie van zijn malversaties.
 • Raoul Zuidhoek

  1 jaar geleden
  @J. Breuer De uitspraak is nog niet geweest en jij veroordeeld de rechter al omdat hij die ambtenaar gaat belonen? Apart.
 • Julia van Damme

  1 jaar geleden
  Hahaha @John Koolhoven. Ja, zielig hè. 🤣
 • Koolhoven

  1 jaar geleden
  Wat rot voor die mijnheer.