Auto-importeur Pon.
Volledig scherm
Auto-importeur Pon. © ANP

Ambtenaren ontslagen na omkoopschandaal auto's

Defensie en de politie hebben vijf ambtenaren ontslagen die betrokken waren bij het omkoopschandaal rond auto-importeurs Pon en Peugeot. Dat hebben de organisaties bevestigd na vragen van het ANP. Onder de ambtenaren is een voormalig wagenparkbeheerder van Defensie, die volgens justitie voor tienduizenden euro's aan giften ontving.

 1. Reacties op onderzoek hogere prijs drinkwater: ‘Hier wordt de rekening altijd direct bij de verbruiker gelegd’
  24

  Reacties op onderzoek hogere prijs drinkwater: ‘Hier wordt de rekening altijd direct bij de verbruiker gelegd’

  ‘Ja hoor, die zagen we al van verre aankomen, plannen om de kosten voor drinkwater te verhogen’ en ‘Hoe moeilijk is het voor boeren om een switch te maken, dat hebben niet-boeren toch ook altijd moeten doe?': dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van woensdag 17 augustus verschenen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.
 2. Chauffeur schalt complottheorieën over corona door lijnbus, reiziger onthutst: ‘Durfde er niets van te zeggen’
  PREMIUM

  Chauffeur schalt complotthe­o­rieën over corona door lijnbus, reiziger onthutst: ‘Durfde er niets van te zeggen’

  Een buschauffeur in West-Brabant wordt door zijn werkgever Arriva aangesproken op een podcast die hij beluisterde, op speaker. Reiziger Sean wist gisteren niet wat hij meemaakte toen zijn chauffeur het volume van de speakers opendraaide tijdens de rit van Fijnaart naar Roosendaal. Opeens hoorde hij de ene na de andere samenzweringstheorie door de bus galmen.