ROBIN UTRECHT
Volledig scherm
© ROBIN UTRECHT

Amsterdam: meer inbraken, meer autodiefstallen, meer overvallen

Anderhalf miljoen toeristen zijn de reden dat Amsterdam opnieuw de uit de bus komt als onveiligste gemeente van Nederland, zegt de politie. Toch is er meer aan de hand. Het aantal overvallen steeg en een golf van inbraken deed ook randgemeenten klimmen in de lijst.

 1. Jayden is pas 6 jaar, maar vier topclubs vechten al om zijn handtekening: ‘Nog nooit meegemaakt’
  PREMIUM
  Met video

  Jayden is pas 6 jaar, maar vier topclubs vechten al om zijn handteke­ning: ‘Nog nooit meegemaakt’

  Kinderen van 6 jaar scouten voor een mogelijke toekomst in het betaald voetbal? Bij de grote clubs is dat niet meer dan normaal. En het percentage jonge spelers dat na een voetbalopleiding slaagt, stijgt al jaren. Toch blijft de kans klein dat het talentje van vandaag uitgroeit tot de wereldspeler van morgen, maar Jayden (6) en Zyva (11) zijn vastbesloten de ultieme top te halen.
  Eindhoven, Oirschot
 2. Reacties op ontgroening België: ‘Niet wegkijken bij wat er met Sanda Dia in België is gebeurd’
  15

  Reacties op ontgroe­ning België: ‘Niet wegkijken bij wat er met Sanda Dia in België is gebeurd’

  ‘De straf die is opgelegd is slechts een loslatende pleister op een wond die nooit meer heelt’ en ‘Diep respect voor Eloise van Oranje, dat ze een voor haar onbekende man aanspreekt op zijn racistische uitlatingen’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van dinsdag 6 juni verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.