Volledig scherm
Still Ochtend Show to go 08-11-2019 © Videostill

Angela de Jong reageert op boze Britt Dekker in de Ochtend Show to go

Vrijdag 8 november zijn security consultant Peter Centi en tv-recensente Angela de Jong te gast in De Ochtend Show to go. De show wordt gepresenteerd door Jamie Trenité en is vanaf 07.30 uur live te zien in onze app en op deze site.

Na de liquidatie op advocaat Derk Wiersum is persoonsbeveiliging een steeds vaker voorkomend thema geworden. Ook de woensdag beschoten advocaat uit Enschede zou privé-beveiligers hebben ingeschakeld. Peter Centi, security consultant bij beveiligingsbedrijf Hoffmann, ziet een stijging in het aantal persoonsbeveiligingen en praat ons hierover bij.

Angela de Jong komt langs om te vertellen wat haar deze week is opgevallen op de Nederlandse televisie. Ook reageert ze op de boze reactie van Britt Dekker na haar column over Britts nieuwe programma Opgezadeld met Britt.

Daarnaast praten we met verslaggever Marcia Nieuwenhuis over de Ziekenhuis Top 100. Het Beatrixziekenhuis in Gorinchem en het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch kwamen als winnaars uit de bus.

Volg De Ochtend show to go op InstagramTwitter en Facebook.

Bekijk hieronder de laatste fragmenten uit de show:

Als je liever luistert naar de podcast, dan kan dat via Spotify of iTunes.

 1. Door politie neergeschoten vrouw (48) in Alkmaar overleden aan verwondingen
  video

  Door politie neergescho­ten vrouw (48) in Alkmaar overleden aan verwondin­gen

  De 48-jarige vrouw die gisterenochtend door de politie is neergeschoten is overleden aan haar verwondingen. Dat meldt het Openbaar Ministerie. Agenten zagen zich genoodzaakt de vrouw neer te schieten omdat ze de aanwijzingen van de politie niet opvolgde. Ze was op dat moment dingen aan het vernielen. Ze sloeg ruiten kapot en vernielde voertuigen. Volgens NH Nieuws gebeurde dat voor het oog van leerlingen.
 2. Kwart van Nederlanders geeft toe: ‘Ik vind mijn partner niet eens aantrekkelijk’

  Kwart van Nederlan­ders geeft toe: ‘Ik vind mijn partner niet eens aantrekke­lijk’

  Een kwart van de seksueel actieve Nederlanders vindt de eigen partner niet aantrekkelijk genoeg om er goede seks mee te hebben. Dat blijkt uit onderzoek van Christine le Duc, de grootste en oudste aanbieder binnen de erotiekbranche. In België geeft meer dan de helft toe zich niet (meer) seksueel aangetrokken te voelen tot de partner. ,,Concluderend kunnen we zeggen dat er zowel in Nederland als in België werk aan de winkel is”, stelt Audrey van Ham, ceo van Christine le Duc.