Koning Willem-Alexander reikte in 2016 voor het laatst de Willems-Orde uit aan het Korps Commandotroepen. Deze eenheid wordt onderscheiden voor hun buitengewone inzet in Afghanistan.
Volledig scherm
Koning Willem-Alexander reikte in 2016 voor het laatst de Willems-Orde uit aan het Korps Commandotroepen. Deze eenheid wordt onderscheiden voor hun buitengewone inzet in Afghanistan. © ANP

Apache-piloot wordt de nieuwe Nederlandse oorlogsheld

Nederland is een nieuwe oorlogsheld rijker. Een Apache-piloot van de luchtmacht  krijgt de allerhoogste dapperheidsonderscheiding nog dit jaar uitgereikt. 

  1. LIVE | Weer twee nertsenbedrijven besmet met coronavirus, strandgangers naar huis gestuurd

    LIVE | Weer twee nertsenbe­drij­ven besmet met coronavi­rus, strandgan­gers naar huis gestuurd

    Bij twee nertsenbedrijven in Elsendorp (gemeente Gemert-Bakel) en Vredepeel (gemeente Venray) zijn besmettingen met Covid-19 vastgesteld. Daar huizen respectievelijk 12.000 en 6.000 nertsen. Daarmee komt het aantal nertsenbedrijven met besmettingen op 29. De autoriteiten in de Verenigde Staten hebben bij meer dan 5 miljoen mensen vastgesteld dat ze besmet zijn geraakt met het coronavirus. In dit blog houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het coronavirus.