Suzyana Davayan en haar drie kinderen.
Volledig scherm
Suzyana Davayan en haar drie kinderen. © VINCENT JANNINK

Armeens gezin mag voorlopig blijven: ‘Het ziet er ineens hoopvol uit’

Het Armeense gezin Davayan, dat mogelijk uitgezet zou worden voor de totstandkoming van een nieuw kinderpardon, blijft voorlopig in Nederland. De IND neemt pas op 24 april een besluit over hun situatie.

 1. FNV: Loonsverhoging van 20 procent voor beveiligers Schiphol, nachttoeslag stijgt met 35 procent
  57

  FNV: Loonsverho­ging van 20 procent voor beveili­gers Schiphol, nachttoe­slag stijgt met 35 procent

  Schiphol geeft beveiligers nog eens een toeslag van 2,50 euro per uur om de personeelstekorten op de luchthaven tegen te gaan. Omgerekend gaat het om een stijging van 20 procent. Dat is de uitkomst van de onderhandelingen tussen Royal Schiphol Groep en FNV Schiphol en CNV Vakmensen. De nachttoeslag gaat met 35 procent omhoog. De afspraken gelden ook voor de beveiligers die werken op Rotterdam-The Haque Airport.
 2. Reacties op stikstofrapport: ‘Er zit een duidelijke tegenstelling in de conclusie van Remkes’
  16

  Reacties op stik­stofrap­port: ‘Er zit een duidelijke tegenstel­ling in de conclusie van Remkes’

  ‘Het zou veel logischer zijn de huidige wetgeving aan te passen om daarmee de juridische druk op vergunningverlening en bijvoorbeeld bouw weg te nemen’ en ‘Is het niet zo dat wanneer je bepaalde daden verricht, je het recht op welke vorm van medeleven en rechten verspeelt?’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van vrijdag 7 oktober verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.