Guang Wei Shu.
Volledig scherm
PREMIUM
Guang Wei Shu. © Gerard Verschooten

Arrestatieteam zaagt verkeerde voordeur doormidden, gelukkig waren alleen de goudvissen thuis

Op zoek naar een man met pistool zaagde een zwaarbewapende eenheid van de politie in Nijmegen de voordeur van Zhang Yi Zhou en Guang Wei Shu open. Oeps! Vergissing.

4 reacties

 • Adriaan Mastenbroek

  1 maand geleden
  Kan gebeuren. Waar gehakt wordt vallen letterlijk spaanders hier. Er is een vuurwapengevaarlijke man op de vlucht. Dan moet je soms alle tips serieus nemen. Voordeur kost 400. En erin maken de helft. 600 euro is niet veel risico. Die mannen zagen niet voor hun lol de deur eruit en je mag er vanuit gaan dat iedereen z’n best heeft gedaan. Het is niet anders, niet zo lichtgeraakt allemaal hier. Als jij was geraakt had je gewild dat ze alle deuren open hadden gezaagd.
 • Harry Jacobse

  1 maand geleden
  "Ik begrijp het wel. De politie is er voor onze veiligheid." . Mooi dat Guang er begrip voor kan opbrengen. Ik zou het niet kunnen. Ze hebben gewoon van mijn voordeur af te blijven. Op basis van een tip van iemand. Lekker is dat.
 • Van Rossem

  1 maand geleden
  Zou diep beschaamp excuus aanbieden.Zorgen dat als gerepareerd en vergoed wordt met een een dikke bos bloemen evt etentje misschien.
 • Hans Velleman

  1 maand geleden
  Voer voor (overwerkte en te weinig) psychologen en nutteloze pliessie telefonisten, waar niet meteen op gereageerd wordt....maar via internet aangiftes moet worden gedaan volgens het antwoord systeem .