Artsen slaan alarm: twee prikken en toch durven ouderen niet terug naar oude leven

video'sKlinisch geriaters zien meer ouderen in de knel komen door eenzaamheid of lichamelijke problemen. Niet alle senioren durven hun dagelijkse activiteiten op te pakken, ook al zijn ze volledig gevaccineerd. ,,Isolatie wordt nu een groter gevaar dan het coronavirus.”

53 reacties

 • van der Hoeven

  1 jaar geleden
  Herkenbaar, ook mijn moeder (87) ziet alleen de 2 kinderen en het ene kleinkind. Maar er is hoop! Corona gehad vorig jaar, nu 2 keer gevaccineerd en onlangs opnieuw corona gehad en inderdaad volgens het "corona-boekje" paar dagen beroerd maar geen ziekenhuis en gelukkig niet dood. Dus senioren: beetje lef hebben en je hoeft niet gelijk naar een dancing op Ibiza.
 • D Kru

  1 jaar geleden
  Ik vind dit zo zielig. Je laatste jaren in angst. Hopelijk snel terug naar hoe het was.
 • Klom

  1 jaar geleden
  Het is niet alleen niet durven. Veel ouderen bleven gezond door hun vaste bezigheden, vaste routine. Corona heeft dat plat gelegd. Vanuit nul weer opstarten vraagt met name voor ouderen een energie die er misschien niet meer is.
 • M Waarhold

  1 jaar geleden
  @Arie bronkel, iets verder in de materie verdiepen.
 • Joke van Leeuwen

  1 jaar geleden
  Ik had nog een vervolg geschreven op mijn reactie over "op 1" . Die mevrouw, die in het boek stond beschreven en aan tafel zat, kreeg geen kans om haar gedachtegang te uiten. Voortdurend werd ze de mond gesnoerd en moest het over het boek gaan. We hadden zo graag eens haar gedachten willen weten, zodat de kijker zelf een mening kon vormen. Maar helaas, snelheid was geboden: Britney Spears zat te wachten.