Elisa en Ricardo Louwen slapen in de woonkamer van hun appartement omdat de slaapkamer te vochtig is en er een laag schimmel in staat. Ricardo laat een foto van hun baby Ajay zien die in het ziekenhuis ligt.
Volledig scherm
PREMIUM
Elisa en Ricardo Louwen slapen in de woonkamer van hun appartement omdat de slaapkamer te vochtig is en er een laag schimmel in staat. Ricardo laat een foto van hun baby Ajay zien die in het ziekenhuis ligt. © Marnix Schmidt

Baby Ajay bleef tot ieders verbazing leven, maar nu blijkt zijn huis niet veilig voor hem

Ajay Louwen zou slechts enkele minuten oud worden, zeiden de artsen. De kleine jongen bleef, tot ieders grote verbazing, leven. Maar zijn dolgelukkige ouders, Utrechters Elisa (24) en Ricardo (25), kampen met nieuwe zorgen. De baby wordt bijna ontslagen uit het ziekenhuis maar kan vanwege zijn zwakke gezondheid niet wonen in hun huurhuis met vocht, schimmelplekken en herrie.

  1. Voormalig FC Utrecht-directeur Piet Buter ontkent verkrachting Vera Pauw: ‘Ik ben totaal verbijsterd’
    aangifte/met video

    Voormalig FC Utrecht-directeur Piet Buter ontkent verkrach­ting Vera Pauw: ‘Ik ben totaal verbijs­terd’

    De man die door voormalig bondscoach Vera Pauw wordt beschuldigd van verkrachting is - zo vermoedt hij zelf - de 73-jarige oud-voetbaltrainer Piet Buter. De voormalige technisch directeur van FC Utrecht geeft toe dat hij in de jaren 80 een kortstondige affaire heeft gehad met de veertien jaar jongere voetbaltrainster, maar zegt dat er van verkrachting ‘absoluut geen sprake’ is geweest. ,,Dit komt voor mij en mijn gezin als een donderslag bij een heldere hemel”, vertelt Buter, zelf ook oud-bondscoach van de Leeuwinnen, tegen deze site.