Victor Spijkerman, hier op een archieffoto uit juli van dit jaar, toen hij met zijn honden in een tent in het buitengebied va Valkenswaard bivakkeerde.
Volledig scherm
PREMIUM
Victor Spijkerman, hier op een archieffoto uit juli van dit jaar, toen hij met zijn honden in een tent in het buitengebied va Valkenswaard bivakkeerde. © archieffoto DCI Media

Barre winter dreigt voor rondzwervende Victor en zijn 9 honden: ‘Overal weggejaagd, ik ben op’

Het dreigt een barre herfst en winter te worden voor Victor Spijkerman, de man die nu al maandenlang met zijn negen honden door Brabant zwerft. In afwachting van een vast onderkomen wilde hij de komende maanden overwinteren op een camping in het Brabantse Bergeijk, maar de gemeente verleent daar geen toestemming voor.

32 reacties

 • de Groot

  1 jaar geleden
  Gelijk met mijn voorgangster. Liever 7 honden dan kinderen.
 • Anastasia Peridis

  1 jaar geleden
  Ik heb drie jaar op straat moeten leven, met 1 hondje, dat maakte tijdelijke nachtopvang enzovoort al heel moeilijk, In de wintermaanden had ik Sammie ondergebracht, Ik hoopte toen een huis te krijgen via de nachtopvang, Maar dat gebeurde niet, Je wordt dan zelf op een gegeven moment, creatief, Met name omdat je je hondje, niet meer wilt opgeven, men hondje Sammie, was mijn grootste drijfveer, na drie wintermaanden, besloot ik hem op te halen,
 • M Waarhold

  1 jaar geleden
  @Monique Rotteveel waarom zou je last hebben van 7 kinderen als buren?
 • Monique Rotteveel

  1 jaar geleden
  Wat een commentaar weer. Waarom zou je last moeten hebben van honden? Dat hoeft helemaal niet. Liever 7 honden dan 7 kinderen als buren.
 • ANN LIMBOS

  1 jaar geleden
  J.v. Buren : Je neemt me de woorden uit de mond. Of mag dat niet hardop gezegd worden ?