Linda Akkermans.
Volledig scherm
PREMIUM
Linda Akkermans. © Joost Hoving

Baudet met een enorm mondkapje, zodat niemand hem herkent bij de priklocatie: ik zag het al voor me

columnLinda Akkermans schrijft drie keer per week over wat haar bezighoudt.

18 reacties

 • M Waarhold

  1 jaar geleden
  Ik lees dat we corona niet met griep mogen vergelijken. Maar een vaccin met een frikadel, dat mag wel? Dan kan ik de uitspraak van Baudet best pruimen
 • M Waarhold

  1 jaar geleden
  @JOHN MULDER, ik zou graag het criterium willen weten hoe men nepnieuws erkent. Tevens, is nepnieuws nieuws wat niet schort conform denkwijzes? Of is alles wat neigt tegen het beleid in te gaan nep?
 • Anoniem

  1 jaar geleden
  John Mulder Nepnieuws verspreiden mag niet volgens Ollengren. Zou Ollengren nu optreden tegen dit soort nepnieuws of niet. Precedentwerking ligt op de loer.
 • M Waarhold

  1 jaar geleden
  @Nikos Smith, kiezersbedrog? Iets waar elke partij zich schuldig aan maakt omdat de ze zo dolgraag in een regering wilt zitten en dan krijg je "het doel heiligt de middelen".
 • M Waarhold

  1 jaar geleden
  @R.Runderkamp-de Bos R. Runderkamp-de Bos, dat is best vermakelijk om een eigen mening te projecteren op iemand die een gevaar is voor de gevestigde partijen. Ik hoor dat meer van tegenstanders van het demissionaire kabinet en dan te weten dat deze artij, onder ander, is ontstaan uit ongenoegen van het beleid van dit demissionaire kabinet en dat is niet omdat hun het zo geweldig gedaan hebben en nog doen. Daar zou u eens over na moeten denken.