Een voorlopige aanslag van de Belastingdienst voor de inkomstenbelasting 2020.
Volledig scherm
Een voorlopige aanslag van de Belastingdienst voor de inkomstenbelasting 2020. © ANP

Belastingdienst geeft mensen langer de tijd voor belastingaangifte, storing lijkt bijna verholpen

De Belastingdienst geeft mensen een week langer de tijd om hun belastingaangifte te doen. Door een storing was het al dagen soms niet mogelijk om de aangifte in te vullen. De Belastingdienst lijkt erin geslaagd om de technische storing op te lossen.

15 reacties

 • Yvonne Verhoeven

  1 jaar geleden
  Compleet waardeloos. De site vd Belastingdienst. Alles keurig klaar gelegd en om even ná middernacht de belasting app geüpdate. Helaas, al snel bleek dat ik dit jaar géén gebruik kon maken van de app om onduidelijke redenen. Dus ingelogd bij Belastingdienst. Nl... Niet mogelijk om in te loggen. Dit heb ik gedurende 3 dagen constant opnieuw geprobeerd. Uiteindelijk lukte het wel, maar werd tijdens het invullen tientallen malen er weer uitgegooid. Onthouden deed ie wel, na 3 dagen eindelijk klaar
 • A.L. Brand

  1 jaar geleden
  Als ik het zo allemaal lees dan wacht ik nog maar even. Ook ik heb op 1 en 2 maart diverse pogingen gedaan. Ik ben er 2 keer in geweest en werd er even later weer uitgegooid. Wat een puinhoop. Wordt dit de volgende affaire bij de belastingdienst?
 • M. de Bruijn

  1 jaar geleden
  Ik wilde het ook op 1 maart doen, je kunt er maar vanaf zijn. Toen las ik over de problemen en besloot maar een weekje te wachten: bespaard me een hoop frustratie.
 • Ramona van Dinther

  1 jaar geleden
  Waardeloos, ik probeer al sinds 1 maart in te loggen. 3 maart is het na veel frustratie tegen half 12 's avonds pas gelukt. Vervolgens kom ik niet verder dan stap 7, is er precies NIETS opgeslagen en kon ik vandaag, 4 maart weer helemaal opnieuw beginnen. Nu, half 9 kom ik weer tot stap 7 en is weer niets opgeslagen. Ik ben nu al bijna een week hiermee bezig om vervolgens geen stap verder te komen. Ik waan met nu in de film Groundhogday, waarbij alles elke dag opnieuw gebeurt. Ontzettend slecht!
 • S. Ophuijsen

  1 jaar geleden
  Jemig wat een gezanik. Je hebt tot 1 mei de tijd om aangifte te doen. Maar nee, Nederland gaat massaal op de eerste aangifte dag inloggen. En dan zeuren dat het niet lukt. Nee, gek hè dat het systeem in de stress schiet. Hebben we nou echt niks beters te doen? Is het nou echt zo erg om te wachten tot de storing verholpen is? Vergaat de wereld als je niet meteen aangifte kunt doen? Nee lijkt mij. Die mensen werken daar dag en nacht om het probleem te verhelpen.