Noordzee Résidence Cadzand-Bad
Volledig scherm
Noordzee Résidence Cadzand-Bad © Roompot

Belgen niet besmet op park Roompot maar in eigen land

CoronavirusEen groot deel van een Belgische familie die besmet is geraakt met het coronavirus, liep de besmetting niet in Zeeland op. Op het Zeeuwse vakantiepark Noordzee Résidence Cadzand-Bad, waar de familie van vijftien personen verbleef, zijn ook geen andere besmettingen met het coronavirus geconstateerd. 

 1. Wereldwijde storing legt vele websites plat
  Update
  10

  Wereldwij­de storing legt vele websites plat

  Over de hele wereld kampten bedrijven sinds 17.30 uur met storingen en netwerkproblemen. Dat gold ook voor veel bedrijven in Nederland. Zo werden er problemen gemeld met de websites van onder meer de politie, de NS, Albert Heijn, TikTok, DigiD, Funda, DPG Media en verschillende banken in ons land. De sites waren niet meer bereikbaar via de computer of de app en inloggen was onmogelijk. Rond 18.45 uur waren de meeste websites weer toegankelijk.
 2. LIVE | Radiohost die vaccin afraadde met corona op ic,
vakantievierders in steek gelaten door neppe testlocatie
  coronavirus
  42

  LIVE | Radiohost die vaccin afraadde met corona op ic, vakantievierders in steek gelaten door neppe testloca­tie

  Een conservatieve Amerikaanse radiopresentator die zijn jongere luisteraars adviseerde zich niet te laten vaccineren tegen het coronavirus, is na een besmetting met het virus in het ziekenhuis beland. De 61-jarige Phil Valentine uit Tennessee lag in kritieke toestand op de intensive care. Het laatste nieuws rond het coronavirus lees je in ons liveblog. Oudere berichten vind je hier.