Linda Akkermans.
Volledig scherm
PREMIUM
Linda Akkermans. © Joost Hoving

Bespaar me je voorbeeld over diepvriesfrikandellen, gezond eten kan heus ook goedkoop

ColumnLinda Akkermans schrijft drie keer per week over wat haar bezighoudt.

53 reacties

 • Dreeke Janssen

  2 maanden geleden
  Wie heeft er op het einde meer vreugde van zijn/haar leven gehad : de gezondheidsfreak of de (vaak niet zo gezond levende) levensgenieter ??
 • Coby van der Linden

  2 maanden geleden
  Leuk dat iedereen hier in andermans portemonnee kan kijken
 • Harald Scheper

  2 maanden geleden
  Alsof mensen die arm zijn duur vlees zouden kopen, of exotische vruchten, de reclamefolders niet doorspitten, etc. Je hebt werkelijk geen idee waar je het over hebt.
 • Johan Bastiaan

  2 maanden geleden
  Nederland is een rijk land. Dat wij hier over dit soort zaken praten en mensen dagelijks moeite hebben om goed eten te nuttigen is toch om je kapot voor te schamen? Zolang de huidige regering blijft zitten zal dit nooit beter worden. (mijn mening)
 • Karel Tichmann

  2 maanden geleden
  De vraag is niet, waarom de bevolking klaar staan en vrijwillig accepteren om tulpenbollen en dakhaas te gaan eten. De echte vraag is, waarom de bevolking met een glimlach, deze onnodige armoede en ellendige situatie accepteren? Maar ik vind het ook een onvervreemdbaar recht voor iedereen, om op zijn eigen manier ten gronde te gaan. Want het is een goed bewijs dat een regering die groot genoeg is om je alles te geven wat je wilt, is ook groot genoeg om alles in een korte tijd van je af te nemen.