Nova Adelerhof zet zich in tegen straatintimidatie.
Volledig scherm
PREMIUM
Nova Adelerhof zet zich in tegen straatintimidatie. © Jan de Groen

Betasten, nafluiten en achtervolgen: Nova (16) wordt dagelijks lastiggevallen door mannen

Nafluiten, roepen, achtervolgen en zelfs betasten: voor Nova Adelerhof (16) uit Rotterdam-Overschie is straatintimidatie al jaren dagelijkse kost. En voor de meiden om haar heen is het volgens de tiener niet anders. ,,Bij aanraken trek ik de grens, daar word ik zo ontzettend boos van.” 

78 reacties

 • Reginald Grunder

  7 maanden geleden
  Deze ongure personen keihard aanpakken. Maar goed dat worden hier met dat belachelijke justionele systeem veelal voorwaardelijke (Straffen of de bekende taakstrafjes)
 • Nikos Smith

  7 maanden geleden
  Tettert. Dus, omdat het "van alle tijden is", is het goed? Bijzonder. Moord is nl ook van alle tijden. Dus dat is ook goed? Nee het is niet goed. Jaar lange iedere week klasje laten volgen. Zelf betalen natuurlijk. Tweede keer, 2 jaar en dubbel tarief. Derde keer 3 jaar cel. Dit soort lui moeten van de straat af.
 • Nelly Djikounou

  7 maanden geleden
  Zo'n 50 jaar geleden lies ik onderweg naar mijn werk altijd langs een stel stratenmakers. Die floten me dan altijd na of maakten een opmerking. Maar altijd op een fatsoenlijke manier, niet sissen of grove taal. Ik vond het altijd leuk, voelde me gevleid en toen ze klaar waren met hun werk miste ik ze wel.
 • G.H.J.M. van ROOIJ

  9 maanden geleden
  Wat mankeeren die mannen nauw,omjonge Vrouwen te betasten en te verkrachten die gasten moeten goed en stevig aan gepakt worden, waar dehonden , geen brood van lussen. en een hoge vergoeding laten betalen aan de VROUWEn die betast zijn of verkracht zijn,en laat zij maar VIJFjaar achter de tralies zetten en zonder uit kering wat zij geen recht op hebben,laten werken dat zij er bij neervallen afknijpen die gasten of in dienst halen en goed laten zweten,Verder wens Ik de DAMES veel sterket toe .
 • FRANCOIS VAN BOXSOM

  1 jaar geleden
  Ook in Belgische scholen worden meisjes dagelijks seksueel geīntimideerd door hoofdzakelijk allochtone jongens. De leerkrachten en directie laten (m)achteloos begaan. Het is hun ‘cultuur’…, we kunnen er niets aan doen…,je moet dat negeren.