Bevrijdingsfestivals financieel in zwaar weer

met videoDe Bevrijdingsfestivals zitten krap bij kas. Een gebrekkige buffer door de coronacrisis en de inflatie drukken zwaar op de financiën van de veertien festivals. In Groningen moeten dit jaar zelfs kaartjes worden verkocht om de begroting rond te krijgen.       

48 reacties

 • de Bloois

  3 maanden geleden
  VOOR René, WELK BELEID V/H KABINET BEDOEL JE?? Het kabinet let alleen op zichzelf. Vast hoog inkomen en wat er ook gebeurd met deze oorlog, hun zitten veilig in hun ivorentoren met pluche!!Zoveel hier naar de galemiezen en den haag kijkt weg op veel vlak. Niks structureels overal een pleistertje op middels bonusjes en iets loonverhoging. Kan nog wel ff door gaan maar doe dat niet. Daar heb ik meer ruimte voor nodig.groetjes C. Meijer
 • Koster

  3 maanden geleden
  Om de vijf jaar een vrije dag. Moet eigenlijk jaarlijks zijn. Vind ik.
 • René Schellevis

  3 maanden geleden
  Bedankt regering voor het strakke beleid. 👍
 • Andre Eggerding

  3 maanden geleden
  Alles wordt aanpakt om de inkomens te nivelleren. Bijstandtrekkers ontvangen al allerlei subsidies. En nu ook nog gratis bevrijdingsfestival. De middeninkomens zitten steeds vaker in een belasting harnas vastgesjord.
 • Lisette Van Vliet

  3 maanden geleden
  Nog nooit heen kunnen gaan helaas....moet altijd werken op 5 mei. Idd een landelijke vrije dag zou wel fijn zijn. De volgende valt door het schrikkeljaar op een maandag dus dan zijn we een keer vrij. Ik zag ook een reactie dat de minima dan wel kunnen gaan maar kan me dan niet voorstellen dat diegene een biertje van minimaal 2.90 kunnen betalen....en idd wel krom dat de werkenden niet kunnen gaan...zo wordt die begroting nooit sluitend denk ik?