Fan Xing.
Volledig scherm
PREMIUM
Fan Xing. © Ouwehands Dierenpark

Bijzonder: in Ouwehands Dierenpark werd panda op natuurlijke manier geboren

dierenmensIn de rubriek Dierenmens schrijft Annemarie Haverkamp over dieren met een verhaal. Deze week de reuzenpanda in het Ouwehands Dierenpark.

6 reacties

 • M Waarhold

  2 maanden geleden
  @Frank Nijhuis "achterhaald" ik vraag me altijd af wat het criterium daar van is. Ook de term "niet meer van deze tijd", ook zoiets. Straks is alles te niet vanwege groeperingen en termen zoals genoemd.
 • Frank Nijhuis

  2 maanden geleden
  Dietentuinen, het is zo achterhaald en old school geworden. Als je voor dierenwelzijn bent dan stop je ze niet in te kleine hokjes voor het leven en laat je toeschouwers betalen om ze te zien. Was verleden maand in dierentuin Amersfoort, kreeg een gratis kaartje, wilde wel eens kijken. Zielig om te zien en ook niet erg schoon, al die hokken. Ik kreeg ineens de gedachte: hoeveel mensen zouden op deze inmense oppervlakte wel niet kunnen wonen?
 • Van Rossem

  2 maanden geleden
  @Piet lobler.Met een dierentuin wordt je geen multimiljonair.
 • jj Veldhuijsen

  2 maanden geleden
  Echte liefde wat een kul de panda is de melkoe van china wnf en ouwehands
 • Piet Lobler

  2 maanden geleden
  Waar. Echter niet de neus van u of de politiek, maar dit keer Marcel Boekhoorn . En los van dat hij er stuivers mee verdient, zijn het leuke beestjes om te zien en blijven ze hierdoor het uitsterven bespaard. Dus een kassa neus