Corné Heeren uit Oudenbosch wint 214.000 euro bij Miljoenenjacht.
Volledig scherm
Corné Heeren uit Oudenbosch wint 214.000 euro bij Miljoenenjacht. © Twitter

Bizar toeval: 's morgens boom op auto, 's avonds 214.000 euro van Miljoenenjacht

Een bizar toeval op een en dezelfde dag in Oudenbosch. Zondagochtend verpletterde een omgevallen boom daar enkele auto's. Zondagavond liep Winston van Miljoenenjacht geheel toevallig door dezelfde straat, waar hij één van de gedupeerden, Corné Heeren, een cheque van maar liefst 214.000 euro bracht.

Kijkers van Miljoenenjacht uit Oudenbosch werden verrast toen ze op RTL4 opeens beelden zagen vanuit hun woonplaats. Winston was onderweg naar de voordeur van thuiswinnaar Heeren, toen hij langs de twee zwaar beschadigde auto’s liep. Die waren die ochtend door een omvallende boom verwoest, waardoor ook de auto van winnaar Heeren beschadigd raakte. 

Op tv gaf hij in eerste instantie een behoorlijk koele reactie toen hem werd gevraagd of hij iets van de beschadigde auto's wist. ,,De mijne staat iets verderop”, zei hij, zonder daarbij te vertellen dat ook zijn auto die ochtend was beschadigd. Later bleek dat hij dus ook één van de gedupeerden was. 

Een bizar geluk bij een ongeluk dus voor Heeren. Of zijn buren net zoveel geluk zullen hebben, moet nog blijken. Zeventien buren hebben nog eens 214.000 euro te verdelen, maar of daar nog meer mensen tussen zitten die hun auto zijn verloren, is nog niet bekend. 

Heeren vertelde het programma van het geld een mooie vakantie naar Thailand te nemen. 

Eén boom verpletterde in de nacht van zaterdag op zondag in de Lollestraat twee auto's en beschadigde twee andere.
Volledig scherm
Eén boom verpletterde in de nacht van zaterdag op zondag in de Lollestraat twee auto's en beschadigde twee andere. © Digna Visser