Blinde vrouw valt op haar baby door aanrijding

Een blinde vrouw uit Culemborg is woensdagmorgen op haar baby in een kinderwagen gevallen, doordat ze op een zebrapad werd aangereden. De vrouw raakte volgens de politie gewond aan haar knie en enkele ribben, de baby liep wat blauwe plekken op.

De vrouw had geluisterd of ze verkeer hoorde naderen, stak vervolgens haar blindengeleidestok vooruit en stapte met de kinderwagen het zebrapad op. Na enkele passen hoorde ze een auto naderen die niet afremde. Ze trok de kinderwagen opzij, maar werd zelf wel geraakt en viel daardoor op de kinderwagen. De bestuurster reed door, zo hebben getuigen van het incident volgens de politie bevestigd.

  1. Bekende boerenactivist na tractor-ravage: ‘Mijn vader pleegde zelfmoord om landbouwbeleid’
    video

    Bekende boerenacti­vist na trac­tor-ravage: ‘Mijn vader pleegde zelfmoord om landbouwbe­leid’

    De 30-jarige Arjen Schuiling, een van de bekendste boerenactivisten van Nederland, is weer op vrije voeten nadat hij maandag werd aangehouden voor betrokkenheid bij een levensgevaarlijk incident met een trekker in Groningen. Hij blijft verdacht van openlijke geweldpleging, maar houdt vol onschuldig te zijn. ,,Ik moest gewoon in Groningen zijn. Voor mezelf, de boeren en voor mijn vader.”