Volledig scherm
Bob verrast opnieuw zijn ouders, ditmaal met een piratenschip voor de deur in Tilburg. © Jack Brekelmans

Bob (24) flikt het weer: piratenschip van 2.700 bierkratjes voor huis terugkerende ouders

Inmiddels is het de nachtmerrie geworden van de ouders van Bob Snoeren (24) uit Tilburg: thuiskomen van vakantie en de deur niet meer in kunnen omdat er duizenden bierkratjes voor staan. Een jaar geleden konden ze na hun vakantie ook al niet meer hun huis aan de Dieze in, omdat er een bierkrattendoolhof was gebouwd. Vandaag bouwde Bob opnieuw iets: ditmaal een fort en piratenschip van 2.700 kratten.

Ouders die hun huis tijdens een vakantie afstaan aan hun kinderen, kunnen zich behoorlijk ongerust maken over de ravage die het bij thuiskomst kan zijn. Maar dat tot tweemaal toe duizenden kratten de voordeur van familie Snoeren blokkeren, is een ander verhaal. Bob bouwde met zijn vrienden in een dag een piratenschip van 2.700 kratten van Bavaria als ‘welkom thuis’ voor zijn ouders, die net van Ibiza kwamen.

Schip gedoopt met bier

De vakantiegangers vonden om 21.00 uur op hun oprit een enorm blauw fort en een meters hoog piratenschip. Zijn vader kon wel lachen om de actie en doopte het ‘schip’ zelfs met een flesje bier.

Maar hoe komt iemand nou aan zoveel kratten? De vriendengroep regelde met de bierbrouwer de verzending van de duizenden kratten. Ze hoeven het ‘gelukkig’ ook niet zelf op te ruimen. Morgen begint Bavaria met het weghalen.

Lees door onder de foto. 

Volledig scherm
De vader van Bob doopte het schip met een fles bier. © Jack Brekelmans

Doolhof

De 24-jarige Tilburger verraste vorig jaar zijn van vakantie terugkerende ouders met een heus doolhof voor de deur. ,,En zeker geen stomme dingen doen!’', stond er onderaan de to-do-list die Bob kreeg van zijn ouders toen ze op vakantie gingen. In een dagje bouwde hij met zijn vrienden het complex voor het ouderlijk huis, met behulp van 1.717 kratjes.

Volledig scherm
Bob bij zijn meesterwerk van vorig jaar. © Jack Brekelmans
Volledig scherm
© Jack Brekelmans
Volledig scherm
Bob verrast opnieuw zijn ouders, ditmaal een piratenschip voor de deur in Tilburg © Jack Brekelmans
Volledig scherm
Bob verrast opnieuw zijn ouders, ditmaal een piratenschip voor de deur in Tilburg © Jack Brekelmans