Een boerenblokkade, eerder deze week op de A1 bij Enter. Twee kanten op stond het verkeer muurvast.
Volledig scherm
Een boerenblokkade, eerder deze week op de A1 bij Enter. Twee kanten op stond het verkeer muurvast. © SPS Media

Boeren willen land platleggen, leider roept op: ‘Hou vluchtstrook vrij voor mensen die naar ziekenhuis moeten’

Mensen die maandag met spoed naar het ziekenhuis moeten, moeten langs boerenblokkades kunnen. Die oproep doet Mark van den Oever, leider van boerenactiegroep Farmers Defence Force (FDF). 

218 reacties

 • Harrie van Houten

  1 maand geleden
  dat de distributiecentra van de supermarkten geblokkeerd worden is een goede zet want naast de overheid zijn de supermarkt reuzen zoals lidl , albert heijn , jumbo en de plus diegene die de boeren de laatste decennia uitgeknepen hebben.
 • P. Lomito

  1 maand geleden
  Snap de boeren helemaal, het gaat om hun broodwinning... niet een beetje maar helemaal!
 • hicran durna

  1 maand geleden
  Iedereen die roept dat de boeren te ver gaan of vinden dat ze rekening moeten houden met een politie ambulans of wat dan ook moet stil staan bij het feit dat als de boeren nu niet tot opstand komen over 10 jaar geen eigen kweek meer zal zijn! De boer is in actie voor de burger..! Deal with it! Zonder boeren geen leven..
 • Ronald Markant

  1 maand geleden
  Die 'boerenleider' heeft een te grote mond. Binnen no-time is zo'n vluchtstrook compleet vol. Ik vrees dat deze acties heel vervelende gevolgen gaan krijgen voor mensen die echt hulp nodig hebben van Brandweer, Politie of Ambulance. Je kunt op je handen uittellen wie hiervoor aansprakelijk gesteld gaan worden.
 • judith stelt

  1 maand geleden
  Snap de boeren best wel maar wie hebben ze hier morgen mee…..de gewone burger die er niets aan kunnen doen!!!! Dit slaat echt nergens op!!!