Mark van den Oever (Farmers Defense Force)
Volledig scherm
Mark van den Oever (Farmers Defense Force) © ANP / ANP

Boerenorganisaties met elkaar in overleg om ‘op een lijn te komen’

Boerenorganisaties gaan woensdag opnieuw met elkaar om tafel, zegt Mark van den Oever, voorzitter van Farmers Defence Force (FDF). Volgens hem sluiten alle boerenpartijen aan om samen ‘op één lijn te komen’ na onenigheid afgelopen week toen LTO Nederland toezegde een verkennend gesprek met het kabinet over het stikstofbeleid bij te wonen. LTO bevestigt aan te schuiven bij het boerenoverleg. Of Agractie er woensdag ook bij kan zijn, is nog niet bekend.

29 reacties

 • M Waarhold

  2 maanden geleden
  @Duijzers Hoe verklaart u de regels die nl hanteert en in hoeverre zijn de cijfers reëel, aangezien er ook voldoende verzet is onder de mensen die er verstand van hebben. Of neemt u klakkeloos aan dat de cijfers reëel zijn, refereren naar Tata. En alles komt mij uit hoor, ben objectief en verdiep me in de materie.
 • M Waarhold

  2 maanden geleden
  @Duijzers Dan kan ik, aan de hand van uw commentaar, alleen maar concluderen dat ik en een heel groot deel van Nederland er faliekant naast zitten...U heeft het rapport van uitstoot van Tata gezien en ook de herziene waarden na een dreigend onderzoek van particulieren? Ook de beschikbare cijfers laten te wensen over. Boeren gaan niet voor niets protesteren omdat deze mensen de waarden hebben gezien en weten dat wat voorgeschoteld wordt niet de werkelijkheid is. Ik heb alles gelezen.
 • Bobby De Jong

  2 maanden geleden
  Mark van den Oever en Willem Engel: één pot nat.
 • H. Verburg

  2 maanden geleden
  Wanneer wordt het veelgeroemde boerenverstand nu eens echt door de bezitters ervan gebruikt?
 • A Visser

  2 maanden geleden
  Boeren moeten zich niet in de maling laten nemen. Verdeel en heers doet het kabinet. Respect voor de boeren, laatste stukje echt Nederland.