Paul en Janine Den Dunnen-Keller tussen de bloemen op hun bioboerderij in Lage Zwaluwe.
Volledig scherm
PREMIUM
Paul en Janine Den Dunnen-Keller tussen de bloemen op hun bioboerderij in Lage Zwaluwe. © Pix4Profs/René Schotanus

Boerenpaar laat zien hoe het óók kan: ‘Wij volgen de natuur’

Het boerenbedrijf van Paul en Janine den Dunnen-Keller geldt voor de provincie Noord-Brabant als lichtend voorbeeld. Akkerbouw, veeteelt, een notenboomgaard en camping; het komt op een duurzame manier samen in het buitengebied van Lage Zwaluwe. Wat doet BIO In de Polder anders?

34 reacties

 • jacqueline Doornenbal

  1 maand geleden
  Die camping zal ook niet uit luxe zijn geboren
 • jelmer hoeve

  1 maand geleden
  een beetje terug naar vroeger, klinkt wat ouwbollig, maar toen was alles circulair en biologisch. De mens had nog niet de kennis en mogelijkheden om eten, en dus ook de keten, te manipuleren. het circeltje moet rond zijn. maak je iets, dan moet het afval product ook nuttig zijn, of terug te nemen zijn Produceer je afval, dan doe je iets niet goed. Heel lastig maar zon boer probeert dit zo goed mogelijk te doen. Bvb koop alleen groenten die niet in plastic zitten, en liefst van het seizoen.
 • Dick van Dijk

  1 maand geleden
  Zo kan het dus ook deze mensen hebben geen tijd om met hun 🚜de weg op te gaan
 • Mentjox

  1 maand geleden
  Op een fatsoenlijke manier gezond overleven.Ook zakelijk je eisen zo stellen dat je je onderneming goed draaiende kan houden zonder het MEER MEER MEER.Helaas zijn nu vele boeren van mening dat meer meer voor hun een recht is.Ook de nakomelingen menen recht te hebben op hun boeren leven met de daarbij nodige ruimte en megalomane volle stallen.Eigen baas is prima maar dan ook echt eigen baas en niet afhankelijk zijn van de opdrachtgevers met hun wurgcontracten.EIGEN BAAS ?????
 • folkers

  1 maand geleden
  Dit is natuurlijk een goed streven en leuk boeren. Maar je kan met de vee opbrengst nog geen groot dorp onderhouden. En kijk de geschiedenis er op na, heeft de mens niet voldoende basis voedsel krijg je grote onrust. En aangezien wij 18 miljoen mensen hebben is dit dus niet voldoende. Fijne zondag.