Volledig scherm
PREMIUM
Boswachter Tim Hogenbosch © Paul Rapp

Boswachter Tim kreeg twee keer de ziekte van Lyme: ‘Kleine fuckers’

Die ‘kleine fuckers’ wachten ons op in de bosjes en het gras. Wees niet nonchalant met teken, waarschuwt Tim Hogenbosch. De boswachter had twee keer de ziekte van Lyme. Maar of het echt over is nu?

De eerste keer was erg. De tweede keer was erger. Niet een beetje erger, maar dikke shit in het kwadraat, maal tien. Als dit niet overgaat, dacht Tim Hogenbosch (35), dan hoeft het voor mij niet meer. De boswachter uit Nijmegen en bekroond twitteraar werd vorig jaar voor de tweede keer geveld, of liever gezegd neergesabeld, door de ziekte van Lyme. Hogenbosch sliep grote gaten in wazige dagen en als hij wakker was, had hij overal pijn en sloegen paniek en verveling beurtelings toe. ,,Ik heb Netflix helemaal uitgespeeld.”

  1. Mohammed zit rustig te lunchen als hij ineens getuige wordt van dodelijke schietpartij in Amsterdam
    PREMIUM
    TELEFOONOPNAME OOGGETUIGE

    Mohammed zit rustig te lunchen als hij ineens getuige wordt van dodelijke schietpar­tij in Amsterdam

    Een middagje lunchen in Amsterdam is vanmiddag voor de 37-jarige Mohammed uitgedraaid op een regelrechte nachtmerrie. Een onbekende man opende naast hem het vuur op een Servische pizzeriabaas en veroorzaakte daarmee een enorme chaos op het overvolle Hugo de Grootplein. Mohammed dacht aanvankelijk aan een aanslag. ,,Ik heb in mijn leven nog nooit zoveel paniek gezien.”