Het wonder van Frank: na acht jaar in een rolstoel kan hij weer lopen, met dank aan corona

Frank van Dijk was sinds een zwaar ongeluk in 2012 aan een rolstoel gekluisterd. De gezondheidsproblemen stapelden zich op. En toen kreeg hij ook nog corona. Familie werd tot drie keer toe voorbereid op zijn dood. Bij zijn ontwaken uit een coma van drie weken, was het gevoel in zijn benen terug. Nu staat en loopt Frank weer.

18 reacties

 • Roy Alphenaar

  3 maanden geleden
  @John de bruin.Zij waakten over deze http://man.Net zoals zij ook over u waken.
 • Ernest Velden

  3 maanden geleden
  Fantastisch.
 • Frans van Zuiden

  3 maanden geleden
  De positiviteit van Frank heeft her gewonnen van Corona. Een grote pluim voor hem maar zeker ook voor de Thuiszorgmedewerkers
 • P Man

  3 maanden geleden
  Geweldig voor deze man maar het verbaast me niet. Conversie is een rare ziekte. Feitelijk mankeer je niks maar de geest verbiedt het je om nog tot iets bepaalds in staat te zijn. Gezonde ogen kunnen ineens niks meer zien als iemand zo iets schokkends meemaakt dat hij het letterlijk niet meer kan “aanzien”. Als door omstandigheden je vest je gelet om nog te kunnen staan of lopen dan kan dat beletsel kennelijk door een lang coma worden opgeheven. Het lijkt me zeer plausibel.
 • John de Bruijn

  3 maanden geleden
  Natuurlijk ongelofelijk goed nieuws voor Frank van Dijk. Maar om nu gelijk God of Jesus erbij te halen zoals sommige lezers in hun rectie doen, dat God of Jesus voor genezing hebben gezorgd, is lichtelijk overdreven. De beste man heeft 8 jaar in een rolstoel gezeten en een hoop ellende meegemaakt. Waar waren God en Jesus toen?
 1. Informateur Remkes gaat weekend naar landgoed met Rutte, Kaag en Hoekstra
  video's

  Informa­teur Remkes gaat weekend naar landgoed met Rutte, Kaag en Hoekstra

  Informateur Johan Remkes gaat komende zaterdag en zondag naar een landgoed in Hilversum met de partijtop van VVD, D66 en CDA. Hij hoopt dan op ‘briljante ideeën’ om de formatie vlot te trekken. Remkes sluit niet uit dat er een extraparlementair kabinet komt: bij die exotische regeervorm komt er géén dichtgetimmerd regeerakkoord en wordt een kabinet geïnstalleerd met politici uit allerlei verschillende partijen.