Voorzitters van de politievakbonden Gerrit van de Kamp (ACP) en Jan Struijs (NPB) op het ministerie van Justitie en Veiligheid.
Volledig scherm
Voorzitters van de politievakbonden Gerrit van de Kamp (ACP) en Jan Struijs (NPB) op het ministerie van Justitie en Veiligheid. © ANP


Politiebonden ‘gematigd hoopvol’ na cao-overleg met minister

De politiebonden zijn ‘gematigd hoopvol’ over een goede uitkomst van het cao-overleg met minister Grapperhaus. De komende weken worden ‘cruciaal’, zeggen ACP-voorzitter Gerrit van der Kamp en NPB-voorzitter Jan Struijs, die morgen weer bij de minister aanschuiven.

3 reacties

 • Johan Krohne

  3 maanden geleden
  Loop eens een paar diensten mee Wendy van Dijken.... kijken of jij elk probleem met een goed gesprek kan oplossen.
 • Ton Kooten

  3 maanden geleden
  En zo werd een staking in de kiem gesmoord en word je niet gehoord
 • Mandy van Dijken

  3 maanden geleden
  Loonsverhoging? Bescherm dan eerst de burger maar inplaats van met geweld op te treden als er nog helemaal niks aan het handje is. Voer je werk uit zonder enige vorm van geweld dan is de lokale burger ook minder aggresief, pas dan kunnen ze loonsverhoging krijgen. Er zijn ook mensen die amper rond kunnen komen doe liever daar wat aan dan, geld aan agenten geven die het überhaupt niet eens verdienen
 1. Moeder van Frédérique reageert: 'Haar mishandeling legt pijnpunt in samenleving bloot’
  UPDATE
  45

  Moeder van Frédérique reageert: 'Haar mishande­ling legt pijnpunt in samenle­ving bloot’

  De ernstige mishandeling van de 14-jarige Frédérique uit Amstelveen ‘staat niet op zich en legt een pijnpunt in de samenleving bloot’. Dat zegt haar moeder in een openbaar bericht op Facebook. De 14-jarige jongen uit Amstelveen die verdacht wordt van betrokkenheid bij de mishandeling zit nog vast. Hij wordt morgen voorgeleid. De politie sluit niet uit dat er meer verdachten worden aangehouden.