Drukte in de vertrekhal van luchthaven Schiphol in Amsterdam.
Volledig scherm
PREMIUM
Drukte in de vertrekhal van luchthaven Schiphol in Amsterdam. © Jeffrey Groeneweg


Reiziger mijdt Schiphol: boekingssites zien run op tickets vanaf Eindhoven en Rotterdam

Om zeker te zijn van een vliegtuigstoel mijden Nederlandse vakantiegangers het door personeelsproblemen geplaagde Schiphol. Op boekingssites zijn vliegreizen vanuit Rotterdam en Eindhoven erg in trek. Groningen en Maastricht verwelkomen extra reizigers met open armen. 

46 reacties

 • Christa Tache

  1 maand geleden
  Mijn echtgenoot heeft 1 keer meegemaakt hoe het is om vanuit Rotterdam te vliegen ipv Schiphol. Wat een verademing. Nooit meer Schiphol. Maar nu iedereen dat wil slaan we buitenlandse reizen maar even over. De tuin voelt weer prima.
 • J Smid

  1 maand geleden
  @Fons de Jonge, Inderdaad, 200 miljoen spenderen aan KLM is onzin als Wopke het aandeel eerst bewust laat verwateren. . Ik had dat geld besteed aan de essentiële dienstverlening en dan aan die sectoren op Schiphol en waar nu een tekort aan medewerkers is. Ik had de uurlonen afgerond op 25 euro. Dan komen de mensen wel
 • Henk Schrama

  1 maand geleden
  Ongelooflijk die Benschop, of hij is weg of houd zich weg of is onderweg. Als je op deze manier in het bedrijfsleven functioneert ben je binnen een maand exit en terecht. Zag deze man enkele weken geleden op TV, hakkelen en stotteren om een antwoord te kunnen geven, onbegrijpelijk dat zo'n man deze functie heeft. Deze man heeft totaal geen gevoel met de werkelijkheid. Misschien een weekje mee lopen bij de bagage afhandeling, zodat hij het gevoel in zijn rug krijgt wat deze mensen ook hebben.
 • Sina Hogeboom

  1 maand geleden
  Die drukte zoek je op net nog naar een markt geweest mega druk!Kreeg het even Spaans benauwd,maar ja dat doe ik zelf!Maar dat is een les voor de volgende keer!!
 • Fons de Jonge

  1 maand geleden
  En nu ziet het er naar uit dat de regering nog ff leuk 200 miljoen cadeau gaat doen aan Schiphol/KLM. Ik zou zeggen besteed dat geld aan wat nuttigs. Nu gaat de baas van Air France zijn extra bonus er mee binnen halen. De KLM/Schiphol gaat vroeg of laat toch naar de filistijnen. Voor alle toekomstig werklozen van Schiphol is er in Nederland meer dan zat werk. Dus beter 200 miljoen naar de slachtoffers van de belastingdienst. En zo weet ik nog wel wat betere bestemmingen.