Volledig scherm
Bram Peper. © ANP

Bram Peper haalt uit naar burgemeester Wolfsen

Oud-burgemeester van Rotterdam Bram Peper veegt de vloer aan met de Utrechtse burgemeester Aleid Wolfsen. 'Als er zoiets in je stad gebeurt, dan blijf je als burgemeester niet zitten op je vakantieadres. En dan ga je zéker niet vragen aan je locoburgemeester of die het nodig vindt dat je je vakantie afbreekt. Die man zegt dan toch nee, al was het maar uit menselijk oogpunt', aldus Peper in De Telegraaf.

Wolfsen besloot aanvankelijk dat hij zijn fietsvakantie in Engeland kon voortzetten, ondanks de 'asbestramp' in zijn gemeente.

Later kwam hij daarop terug en reisde alsnog af naar Utrecht. 'Ik ken de man niet persoonlijk, maar ik heb al eens eerder geroepen dat Wolfsen het vak van burgemeester niet echt goed in de vingers heeft.'

  1. Broer ernstig zieke coffeeshopbaas Van Laarhoven: ‘Het gaat niet goed met hem’
    Video

    Broer ernstig zieke coffeeshop­baas Van Laarhoven: ‘Het gaat niet goed met hem’

    De naar Nederland gebrachte coffeeshopbaas Johan van Laarhoven (59) heeft volgens zijn advocaat zestien verschillende aandoeningen die niet in een gevangenis kunnen worden behandeld. Via een kort geding wilden zijn advocaten vandaag afdwingen dat de Tilburger accurate medische zorg krijgt, maar zonder succes. Volgens de Staat is de medische zorg voor van Laarhoven in zijn cel voor nu voldoende. Zijn broer maakt zich ernstig zorgen.