Brandende bestelbus in fietsenwinkel lijkt nieuwe, zevende aanslag op e-bikehandelaren

De brand in een fietsenwinkel in Nijmegen, afgelopen nacht, lijkt een nieuwe aanslag te zijn op twee handelaren in e-bikes. Het is mogelijk de zevende keer dat geprobeerd is middels branden de ondernemers schrik aan te jagen.

2 reacties

 • Hans Laats

  11 maanden geleden
  Hans Laats. Zijn E- bikers potentiële terroristen en dat complotdenkers dit denken en nodig vinden aanslagen te plegen. Een kronkel in hun hoofden.
 • Chris Eskes

  11 maanden geleden
  Ach Nederland kijkt niet meer op van een brandende auto meer of minder, elke nacht gaan er wel ergens auto's in brand, slechts zelden haalt dat de voorpagina, het blijft beperkt tot het regionale nieuws. Daders ? Ach onze bromsnorren hebben daar geen tijd voor, die moeten...ja wat eigenlijk ? Aangifte doen we alleen nog vanwege de verzekering en we kijken er niet eens meer van op!
 1. Tientallen grote ondernemingen beloven geen belasting meer te ontwijken

  Tientallen grote ondernemin­gen beloven geen belasting meer te ontwijken

  Ruim veertig Nederlandse multinationals en andere grote ondernemingen hebben afgesproken om zich niet of niet meer schuldig te maken aan belastingontwijking- en ontduiking. Bedrijven als Philips, Jumbo, Ahold Delhaize, Randstad, Shell, Heineken, Rabobank en KLM maakten bekend zich achter de zogenoemde Tax Governance Code van ondernemersorganisatie VNO-NCW te scharen. Daarmee geven ze concreet aan dat ze belastingafdracht als plicht zien waarbij ze beloven geen gebruik te maken van omwegen in belastingparadijzen om maar belastingen te ontwijken.